· 

De kerstdagen komen er bijna aan!

De gezelligste dagen van het jaar komen eraan en alle cadeautjes worden in huis gehaald om onder de boom neer te leggen! Een van de leukste dingen van kerst is je dierbaren verassen met een leuk cadeautje waar ze heerlijk van kunnen genieten. 

 

Vind je het moeilijk om te kiezen wat voor cadeau je moet kopen voor familie of vrienden? Dan hebben wij hier een perfecte oplossing voor, namelijk de Christmas Surprise Box! In deze box zitten een heleboel verschillende huidverzorgingen die heerlijk zijn voor de koude dagen in de winter!

 

In deze box zit meer waarde dan dat je ervoor betaald en je kan zelf het bedrag bepalen, ideaal! 

 

Natuurlijk kan je deze Christmas Surprise Box ook cadeau geven aan jezelf omdat je niet weet wat de inhoud is van de box! Dit cadeau wil je toch voor de feestdagen? 

 

Bekijk onze Instagram voor meer informatie over de boxen!